Wednesday, October 15, 2014

CUTI PERSEKOLAHAN 2015 DAN JADUAL PENGGAL PERSEKOLAHAN SELURUH NEGERI DI MALAYSIA

Posted by DazzlingVitamin  |  3 comments

Cuti sekolah sememangnya saat-saat yang saya tunggu sewaktu saya masih bergelar pelajar. Apabila bercakap tentang cuti, wajah pasti berseri-seri. Cuti memang seronok kerana inilah saat yang dinanti untuk membolehkan saya meluangkan masa bersama keluarga tersayang di samping dapat melepaskan keletihan dan tekanan yang dihadapi di sekolah.
Perancangan cuti perlu dilakukan seawal yang boleh supaya apa yang kita rancangkan akan berjalan dengan lancar. 

Di sini saya lampirkan JADUAL  CUTI PERSEKOLAHAN 2015 SELURUH NEGERI DI MALAYSIA untuk menyenangkan ibu bapa merangka aktiviti untuk anak-anak yang bersekolah sepanjang cuti sekolah tahun hadapan.




Selamat Merancang Cuti!


Baca juga :



==================================
Ingin mendapatkan produk Shaklee?



Puan Fazni Muhamad Puad


019-2667817 
COD di kawasan Putrajaya, Cyberjaya, Puncak Jalil, Equine Park, Lestari Perdana, Dengkil, Sepang.
Penghantaran menggunakan Pos Laju ke seluruh negara!


9:21:00 AM Share:
About Naveed Iqbal

Nulla sagittis convallis arcu. Sed sed nunc. Curabitur consequat. Quisque metus enim venenatis fermentum mollis. Duis vulputate elit in elit. Follow him on Google+.

3 comments:

  1. yeah, keluar jugak jadual sekolah yg ditunggu2 selama ni. boleh lah cpt2 rebut tiket flight kalau ade offer airasia ni. tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan...pasni nak plan apa-apa pun senang dah :)

      Delete
  2. Senang ada jadual sepanjang tahun. Senang nak plan aktiviti tahunan kan

    ReplyDelete

Proudly Powered by Blogger.
back to top